Közösség

Vélemény:

77 The Commuter: Nincs kiszállás

(2018)

Izgalmas akció-thriller remek rendezéssel

Dysthymia   2024.12.03 16:46
0

Annak idején 2016-ban A zátonyt elkészítő Jaume Collet-Serra a figyelembe középpontjába került egy időre cápás mozijával, de akkor még nem lehetett tudni, képes-e megismételni sikerét. Aztán jött 2018-ban a The Commuter (Az ingázó, magyar címén: Nincs kiszállás), és kiderült, hogy valóban tehetséges rendező. A Commuter ugyanis izgalmas és jól elkészített akció-thriller lett. A forgatókönyv fokozatosan adagolja a rejtélyeket, a rendezés mindent kihoz a scpitből, Liam Neeson pedig kitűnően alakítja a Michaelt, az átlagembert, akitől a legkevésbé sem átlagos teljesítményt várnak egy száguldó vonaton. Elismerés illeti Vera Farmigát is a titokzatos Joanna szerepében. A Commuter még úgy is többször nézős mozi, hogy már ismerjük a fordulatokat a legelső megtekintés után. Értékelés: erős csillag, százalékban 80%. Ajánlani tudom akció-fanoknak, de még inkább azoknak, akik szeretik az agyalós, fordulatos sztorikat. Nekem nagyon bejött, most láttam másodszor barátokkal. Az IMDb alulértékeli a 6,3 ponttal. Annál többet ér.