Tudom, hogy kis gagyika tucatfilm, és Alien, Háborgó mélység, Meg és még sorolhatná az ember mennyi, de mennyi film klisés „ötvözete”, de kövezzetek meg, nekem így is bejövős és izgi, és igen... Jópárszor megnéztem már (most is).
Erre mondják azt, hogy ízlések és pofonok... ez van.
Emlékszem anno, amikor 5 éve online néztem meg, a nem épp jó minőségben 1 barátommal, és jöttek az izgi részek, megszólalt mellettem: nem láttam hogy mitől kellett volna megijednem?! :DDD
Mert ugyebár amúgy is full sötét a képi világ, és mi csak azért is végig „szenvedtük” totál x@r minőségben, ami teljes mértékben élvezhetetlen volt. :D
Nahszóval'... nekem akkor is bejövős ez a film, a színészeket is csípem benne.
Tudom, hogy kis gagyika tucatfilm, és Alien, Háborgó mélység, Meg és még sorolhatná az ember mennyi, de mennyi film klisés „ötvözete”, de kövezzetek meg, nekem így is bejövős és izgi, és igen... Jópárszor megnéztem már (most is). Erre mondják azt, hogy ízlések és pofonok... ez van. Emlékszem anno, amikor 5 éve online néztem meg, a nem épp jó minőségben 1 barátommal, és jöttek az izgi részek, megszólalt mellettem: nem láttam hogy mitől kellett volna megijednem?! :DDD Mert ugyebár amúgy is full sötét a képi világ, és mi csak azért is végig „szenvedtük” totál x@r minőségben, ami teljes mértékben élvezhetetlen volt. :D Nahszóval'... nekem akkor is bejövős ez a film, a színészeket is csípem benne.