Közösség

Vélemény:

84 Bohém rapszódia

(2018)

Bohém rapszódia

Kazydo   2019.01.03 00:56
0

Ha egyszerű laikusként néztem volna meg a filmet,akkor azt mondanám, hogy akár az évtized filmje is lehetne. Már hosszú hónapok óta vártam a bemutatót, 8 éves korom óta szeretem a Queen, élén Freddie-vel.Í gy sajnos nem rózsaszín szemüvegen keresztül láttam a filmet. De...attól eltekintve, hogy Freddie-t egy "rossz b..zinak" állítják be, perverz és drogos emberként,míg a zenekar többi tagja szent életet éltek, mint a legtöbb rocker általában (hahaha), a film magával sodorja az embert, minden felcsendülő dalnál táncoltam a mozi székében, sreenx-ben nézve egyenesen felemelő a kiszélesített vásznon nézni a live aid-et .Rami Malek jól játszotta Freddie-t, aki ezt kritizálja annak azt üzenném, hogy ezt a szerepet senki nem tudná 100%-ig jól eljátszani ,mert maga a karakter egy megismételhetetlen embert mutat be. Sok hazugság van a történetben, dokumentumfilmnek nem lehet beállítani, de szerintem a Doors film és még sok hasonló sem adja vissza az igazságot, így ettől a filmtől se ezt várjuk el, hanem amit nyújt igazából. Egy hatalmas élményt a Queen zene imádóinak.