Rami Malek egy különös tehetség. Azt gondolom, hogy a Mr. Robot után nagyon nehéz őt más filmekben, más szerepekben látni. Kicsit kikerekedtek a szemeim, amikor megláttam Freddy Mercuryként. Imádom.
Több pont is volt, ahol annyira sikerült azonosulnia az énekes egyéniségével, hogy a végén már nem Rami Maleket láttam. Eleinte komikusnak hatott ugyan a próbálkozás, de a végén teljesen azonosult a szereppel. A zárókoncert ezt egyértelműen alátámasztja. A filmmel szemben nem határoztam meg különösebb elvárást, viszont nagyon jól szórakoztam. Egy pillanatig sem hittem, hogy egy ekkora egyéniség életét, egy ilyen karrierutat ez a film fel fog tudni dolgozni, mert nem szokott sikerülni. Inkább csak megemlékezett róla. Kicsit túltolták a bohém élettel együtt járó elemek bemutatását, Bohemian Rhapsody lett belőle. Ezáltal túl komolytalanra sikerült, nagyjából alig tudunk meg bármit a Queenről. Könnyed, laza tartalom.
Rami Malek egy különös tehetség. Azt gondolom, hogy a Mr. Robot után nagyon nehéz őt más filmekben, más szerepekben látni. Kicsit kikerekedtek a szemeim, amikor megláttam Freddy Mercuryként. Imádom. Több pont is volt, ahol annyira sikerült azonosulnia az énekes egyéniségével, hogy a végén már nem Rami Maleket láttam. Eleinte komikusnak hatott ugyan a próbálkozás, de a végén teljesen azonosult a szereppel. A zárókoncert ezt egyértelműen alátámasztja. A filmmel szemben nem határoztam meg különösebb elvárást, viszont nagyon jól szórakoztam. Egy pillanatig sem hittem, hogy egy ekkora egyéniség életét, egy ilyen karrierutat ez a film fel fog tudni dolgozni, mert nem szokott sikerülni. Inkább csak megemlékezett róla. Kicsit túltolták a bohém élettel együtt járó elemek bemutatását, Bohemian Rhapsody lett belőle. Ezáltal túl komolytalanra sikerült, nagyjából alig tudunk meg bármit a Queenről. Könnyed, laza tartalom.