Hát ilyen sz..r trágyadomb értelmetlen filmet már régen láttam.
Kár volt minden fillérért amit ezért adtak és az időért amit a nézésére fordítottam , nem is beszélve a belépőjegyről- inkább elittam volna, annak van rövid ideig pozitív hatása.
Ez a film szörnyű...
Azt a rengeteg pénzt, amit erre adtak , odaadhatták volna az éhező gyerekeknek és/ vagy vehettek volna belőle pár lélegeztetőgépet és/vagy építhettek volna belőle pár szociális bérlakást- a film összköltsége kb. 2 - azaz KETTŐ- milliárd MILLIÁRD magyar ft. És ez szinte mind a magyar adófizetők pénzéből mint filmtámogatás.
És több olyan magyar film van, amit az oszkárhoz lehetne nevezni, de ez világ szégyene, hogy Magyarország ezt nevezte.
Hát ilyen sz..r trágyadomb értelmetlen filmet már régen láttam. Kár volt minden fillérért amit ezért adtak és az időért amit a nézésére fordítottam , nem is beszélve a belépőjegyről- inkább elittam volna, annak van rövid ideig pozitív hatása. Ez a film szörnyű... Azt a rengeteg pénzt, amit erre adtak , odaadhatták volna az éhező gyerekeknek és/ vagy vehettek volna belőle pár lélegeztetőgépet és/vagy építhettek volna belőle pár szociális bérlakást- a film összköltsége kb. 2 - azaz KETTŐ- milliárd MILLIÁRD magyar ft. És ez szinte mind a magyar adófizetők pénzéből mint filmtámogatás. És több olyan magyar film van, amit az oszkárhoz lehetne nevezni, de ez világ szégyene, hogy Magyarország ezt nevezte.