Közösség

Vélemény:

65 Rossz tanár

(2011)

Könnyed kikapcsolódás, rámenős poénokkal

The Director   2025.01.18 10:36
0

Vagy fél tucatszor láttam és fél tucatszor nevettem végig az egészet. Könnyed humor, sok poén, nevettető karakterek, néhány szürrealitásba hajló jelenettel. Jake Kasdan vígjáték-rendező, aki 2017-ben a Jumanjival lett igazán ismert direktor, de nekem a stílusa már ebben a 6 évvel korábban készített vígjátékban is tetszett. Cameron Diaz itt még igazi szexbomba, aki kénytelen eredeti diplomájával dolgozni (átmenetileg), mert a korábbi pasija, aki eltartotta, szakít vele. Bekerül egy tanár közösségbe, de nagyon kilóg onnan, hisz csak nyűg számára a tanítás. Számtalan vicces szituba kerül, miközben még ott is új, gazda barátot próbál szerezni. Én nagyon sokat nevettem az egészen. Tetszett Jason Segel alakítása is, aki egyszerű tesitanárként kezdettől átlát Elizabeth (Cameron Diaz) mesterkedésein. A gazdag kolléga, Scott szerepében Justin Timberlake ugyancsak jó. De a 2011-es Lopott idő óta tudjuk, hogy sokkal többre képes. Értékelésem a Rossz tanárra erős 4 csillag vígjátéki kategóriában. Kiváló szórakozás, ha nem vagy kőmerev, konzervatív, karót nyelt, megjátszós sznob. Aki képes lazán venni, az jókat röhöghet.