Egy ideig azt mondom, oké volt, de a cápás résznél feladtam. Az még sokat látott, B-filmeken edzett szemeimnek is túl sok flúg volt.
Nem vagyok kifejezett rajongója az első résznek, ezért csak vasárnap délutáni kosztümös látványfilmként akartam tekinteni rá. De egy az egyben a Spartacus: Blood and Sand sorozatot idézi minőségben a film. (Ha emlékszik valaki arra a temus 300 koppintás trash tv-sorozatra.)
Behalok, hogy Ridley Scott mikben van mostanában. Azt gondolta az öreg, hogy ez így okés lesz? Zabigyerekkel, CGI páviánokkal, cápás kardozással, karizmátlan főszereplőkkel?
Egy ideig azt mondom, oké volt, de a cápás résznél feladtam. Az még sokat látott, B-filmeken edzett szemeimnek is túl sok flúg volt. Nem vagyok kifejezett rajongója az első résznek, ezért csak vasárnap délutáni kosztümös látványfilmként akartam tekinteni rá. De egy az egyben a Spartacus: Blood and Sand sorozatot idézi minőségben a film. (Ha emlékszik valaki arra a temus 300 koppintás trash tv-sorozatra.) Behalok, hogy Ridley Scott mikben van mostanában. Azt gondolta az öreg, hogy ez így okés lesz? Zabigyerekkel, CGI páviánokkal, cápás kardozással, karizmátlan főszereplőkkel?