Közösség

Vélemény:

65 A Halloween véget ér

(2022)

A Halloween véget ér

JRD   2023.08.28 13:01
0

Senki másért, csakis Jamie Lee Curtis miatt néztem meg. Nem sok színész van, aki évtizedeken át beleolvadt egy sztoriba. Viszont titkon bíztam benne, hogy ezzel a résszel végre lezárják a történetet... (Mert lássuk be, hogy nem sok gonosz karakter van, akit majdnem mindenki ismer. Hiszen Freddy, Jason és Meyers barátunk is mind-mind szinte ikonikus gonoszok. ) Amikor véget ért a film, kicsit úgy éreztem, hogy megágyaztak a következő, immáron XXI. századi Halloween-történeteknek. Lehet, hogy az unoka lesz a következő Halloween-lány? Ki tudja, mit tartogat nekünk ez a Halloweenerzum. Hogy mennyire zárták le, vagy mennyire maradt nyitott, nos... nézd meg, és majd megtudod. Egy biztos, bennem maradtak kérdőjelek a film történetével kapcsolatban. Talán az újrázás után majd jobban fogom érteni, hogy mi a fészkes fene is történ.? Hány éves is gyilokbarátunk? És ilyen q*va jó kondiban van? Miért nem ölte meg a srácot? Miért csak később? Mi van? Bármit is akart a rendező elmesélni, szerintem sok nézőnek nem jött át. Már csak egyet mondhatok: Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!