Közösség

Vélemény:

62 Agancs

(2021)

Hát megnéztem az Agancsokat, a végére durva lett, de legalábbis happy end, vagyis vannak túlélők, ami nekem szimpatikus és igazságosabb befejezés!!

Edit395284   2025.01.20 09:19
0

Szóval nekem végül is bejött a film, annak ellenére, hogy minden horror egy orbitális anatómiai b*romság (kannibál bullshit, akarom mondani deer-humanoid shit), némi indián őslakosok mitológiai bosszúálló démonjaival fűszerezve+kábítószeres b*rom átalakulása egy szörnnyé, amelyek spirituálisan léteznek, de nem tudnak fizikai testet ölteni, pláne nem egy félig ember, félig szarvas pusztítót és kannibált! Bocsi, de nem tudtam megállni egy kis spoileres kritikát, viccesre véve innentől az isteni igazságszolgáltatást, hogy amint vetsz, úgy aratsz! Ezzel együtt én egy jó alkotásnak éltem meg 2025. január 20-án, kora reggel, persze ez a történet is nehezen indul be, és igazából 40-45 perc után kezd elképesztő lenni és horrorisztikus, addig inkább el van mesélve az érdekes előzmények sorozata, szóval szerintem ez egy jó, de nem tökéletes mozi, kikapcsolódás, 10/8-9. nálam az értékelés itt 4 csillagos értékű! Abszolút ajánlható kategória, ne hagyjátok ki!