Közösség

Vélemény:

44 Ipar

(2020)

Ízlésficam

D’disasterTourist Nézhetetlen  2026.02.11 22:14
0

Sokat gondolkodtam, hogy mit írjak erről a diszkóbalesetről. Én esküszöm, küzdöttem, adtam neki háromrésznyi lehetőséget a bizonyításra, de hát ez valami kriminális… Én értem az alapkoncepciót meg az elképzelést, de ez valami hatalmas nagy haláltusa, nemcsak annak, aki végigborzongja, hanem a szereplőknek is. Egyszerűen értelmezhetetlen az egész, teljesen hadilábon áll minden tekintetben, orbitális nagy vihar van ebben az egészben, körülbelül annyi hasznossággal, mint amikor nekiállunk vihar előtt öntözni vagy kocsit mosni. Alkotunk valamit, de körülbelül semmi értelme nincsen, ahogy ennek a sorozatnak sem. Az első részekben csak kapkodja a fejét az ember, hogy mi történik, konkrétan követhetetlenek a szálak, nem szánnak időt az értelmezésre, bele mindenbe izomból, aztán valami lesz. És ennek tetejében kapunk az ízlésességtől távol eső, undorító, alpári, indokolatlan hányinger stílusú párbeszédeket, ami eléggé gyakori. Ezzel annyira baj még nem is lenne, de ennek megvan a megfelelő helye és ideje, de itt rendkívül ütemtelen módon van beágyazva a részekbe. A rengeteg szexjelenetről meg már nem is beszélve, egyszerűen nonszensz. Szerintem ez a nagybetűs polgárpukkasztás minden bizonnyal.