Közösség

Vélemény:

87 Toy story - Játékháború 2.

(1999)

Talán majd egyszer

Attila G.   2019.04.10 11:35
0

Walt Disney rajzfilmeken, és különleges magyar rajzfilmeken felnőve eleinte szkeptikus voltam az ilyen szinte már 3 dimenziós animációs filmeket illetően, bár én 2,5 dimenziósnak nevezem ezeket. Ha jól emlékszem, a Toy Story volt az első az ilyen filmek sorában, s az imént leírtaknak megfelelően nem keltette fel az érdeklődésem. Bár az általános iskolában levetítették egy darabját egy lyukasórán, de nem tudtuk végignézni. Ennek ellenére valamiért késztetést éreztem, hogy beüljek a folytatásra, a Kossuth Moziba. S tulajdonképpen kellemes meglepetés volt, valamennyire élveztem. S azóta is láttam pár hasonló "2,5 dimenzióst" vagy moziban, vagy itthon. Talán valamennyire tetszettek is, kisebb-nagyobb mértékben. Amúgy épp most nézem az Elvitte a víz című filmet, ami talán valamennyire hasonló, és kíváncsi voltam rá, bár egyelőre nem képes fenntartani az érdeklődésem. Viszont úgy érzem, valahogy ez már nem feltétlen az én világom. Igaz, ha újonnan készülne egy régi típusú Disney-film, már azt sem tudnám megnézni. Szerintem talán túl idős vagyok ehhez. Talán majd egyszer, ha megélem, hogy gyerekeim lesznek.