Közösség

Vélemény:

77 A Bridgerton család

(2020)

Romantika a javából

Br623   2025.06.28 14:13
0

Bevallom, sok idő kellett, hogy erőt vegyek magamon, és megnézzem ezt a sorozatot. Legfőképpen azért ódzkodtam tőle, mert egyértelműen hűtlen a történelemhez. De tudtam, hogy valamiért csak nagy sikere van, és nem is csalódtam, tényleg jó. És ami a legjobb benne, hogy mind a három évadon keresztül tudja hozni ugyanazt a szintet. Megismerhetjük az angol arisztokrácia tagjait, akik csak annak élnek, hogy bálról bálra járjanak, és csak az izgatja őket, hogy ki kivel házasodik össze. Persze a történet izgalmas, mert nem kevés romantikát nyújt, kapunk kellő testiséget is, de azért elég bosszantó, hogy anno elég volt jó családba születni ahhoz, hogy az embernek ne legyen ennél nagyobb gondja. Nem is csoda, hogy egy pletykalap ilyen sikereket érhet el az úri körökben. Bár a sorozat címe a Bridgerton család, és a családtagok kiházasításáról szól többnyire, azért a főszereplő mégis Lady Whistledown, és a harmadik évadig kell várnunk ahhoz, hogy az ő romantikus élete is felpezsdüljön. Végig izgultam azt az évadot. Ami még nagyon tetszik a sorozatban, az a zene. A modern számok eljátszása hegedűvel egyszerűen zseniális. Van még bőven potenciál a történetben, ahogy látom, lesz is még folytatása, örülök neki. Annak ajánlom, aki szereti a romantikát, és képes megbocsátani egy ekkora történelmi módosítást.