Közösség

Vélemény:

69 Sejtcserés támadás

(2010)

Sejtcserés támadás

zsanett0820   2015.05.26 16:00
0

Megnéztem a filmet, pedig már az alapötlet eléggé elborzasztott. Szóval egy olyan dolgot vittek mozivászonra, ami akárhogy is nézzük, magánügy. Egy nagyon intim dolog, ami csak egy ilyen úton teherbe eső anyára tartozik. Attól végtére is el is tekinthetünk, hogy már a film alapja is képtelenség, hiszen belegondolva ki az a nő, aki egy adag spermával a házában bulit csinál, hogy aztán a nagy mulatozás kellős közepén elvonuljon egy szobába és azt felfecskendezze magának annak tudatában, hogy a kintiek közül mindenki tisztában van vele, hogy éppen mivel foglalatoskodik, majd úgy tesz, mint ha ő volna ettől a világ legjófejebb, legmenőbb anyucija... Botrány! És az is, hogy Jason Bateman magára vállalta a másik visszataszító szerepet. Szerintem ez a film felháborító és undorító egyben. Poént nagyítóval sem találtam benne, a végén pedig az, hogy két régi jó barát, akik közül az egyik akkorát hazudott a másiknak, hogy annál nagyobbat már nem is lehetett volna, de ennek ellenére összejönnek, hát... ...erre már nincs is jó szavam. Egy valamit megtanultam ebből a filmből... Ha egy film már a megnézése előtt ennyire kiveri nálam a biztosítékot, azt máskor nem fogom megnézni, mert nem valószínű, hogy bármi jó is kisül majd belőle.