Közösség

Vélemény:

82 Amerikai pite

(1999)

Amerikai pite

Timcsi   2025.06.27 17:38
0

Ez a film egy igazi kortalan, bármikor megnézhető alkotás, ami mindig aktuális lesz valakinek, mert gimisek mindig lesznek, amíg világ a világ. És ebből kifolyólag mindig lesznek tinik, akiket izgat az első igazi szexuális együttlét, és a gimis végzős bált már meg sem említem. Meg sem tudom számolni, hányszor láttam amerikai filmekben a végzős bált, mint a film legfontosabb pillanata. Kortalan azért is, mert az igazi barátságról szól, jelen esetben 4+1 (ha Stiflert is belevesszük) kamaszról, akik folyton együtt lógnak, és alig várják, hogy elveszítsék a szüzességüket. Ebben a filmben még olyan poénos és vicces jelenetek voltak, amelyeken a mai napig nevetek, ha újranézem. A zenéje is szuperül illett a filmhez, nem véletlen, hogy SUM41 rajongó is lettem. Szerintem aki megnézi az első részt, arra fog gondolni, bár ilyen barátai lennének, és bár ilyen lenne nálunk is egy végzős buli. Ha belegondolok, ma már nem nagyon készítenek ilyen jellegű filmeket, legalábbis most nem jut eszembe egy sem, ami hasonló lenne, és amit évek múltán is szívesen megnéznék.