Kevés film van, amire azt mondanám, hogy jobb, mint a könyv. Ugyan szeretem Nicholas Sparks regényeit, de a könyvhöz képest a film sokkal több tartalmat ad át. Persze ez a rendező és a forgatókönyvíró szabadságát is jelenti, de nekem a szerelmesek fiatalkorának és megismerkedésüknek bővebb leírása hiányzott a könyvből.
A színészpárok (idős-fiatal) nagyon jól alakítanak, az ember már-már vágyik az ilyen szerelemre maga is. Ryan Gosling nekem annyira beleégett Noah-ként a tudatomba, hogy amikor megláttam a Barbie-ban, azt mondogattam magamban: Ez nem ugyan az a színész, ez nem ugyan az a színész... pedig de. Bár be kell vallanom, sajnálatomra. És a Szerelmünk lapjai mellett szólva!
Kevés film van, amire azt mondanám, hogy jobb, mint a könyv. Ugyan szeretem Nicholas Sparks regényeit, de a könyvhöz képest a film sokkal több tartalmat ad át. Persze ez a rendező és a forgatókönyvíró szabadságát is jelenti, de nekem a szerelmesek fiatalkorának és megismerkedésüknek bővebb leírása hiányzott a könyvből. A színészpárok (idős-fiatal) nagyon jól alakítanak, az ember már-már vágyik az ilyen szerelemre maga is. Ryan Gosling nekem annyira beleégett Noah-ként a tudatomba, hogy amikor megláttam a Barbie-ban, azt mondogattam magamban: Ez nem ugyan az a színész, ez nem ugyan az a színész... pedig de. Bár be kell vallanom, sajnálatomra. És a Szerelmünk lapjai mellett szólva!