Közösség

Vélemény:

73 Alice Csodaországban

(2010)

Egy újabb Tim Burton féle Fantasy movie!

Erik Csok   2025.11.02 16:29
0

Nekem valahogy mindig is kimaradt ez a film is, és a régi klasszikus is, és ajánlották, mennyire jó ez a film, én pedig tettem vele egy próbát. És ez a film valóban jó! Elsősorban a látvány valami elképesztően gyönyörű, fantasztikus, nagyon élethű is; Tim Burton tényleg nagyon ért ahhoz, hogy elképesztő látványt tudjon teremteni, ez itt sem volt másképp. Tényleg öröm nézni a filmet. A sztori egy ilyen filmhez hasonlóan nem bonyolult, nincs nagy dobra verve, de ez pont így van jól. A karakterek viszont nagyon jók. A filmnek nagyon jó karakterei vannak; van, aki vicces, van, aki kicsit komolyabb, de az nagyon tetszett, hogy humort is vittek a filmbe. A színészi játék is nagyon jó, a főszereplő színésznő tökéletes választás volt a főszerepre, és hát a nagy nevűek is, mint Johnny Depp, Anne Hathaway és Helena Bonham Carter, ők is mind brillíroznak a képernyőn. És ahhoz képest, hogy igazából leginkább gyerekfilm, még így idősebbként is tökre leköti a nézőt, és elnézi. Meg van benne misztikum, ami mindig van a Burton-filmekben, de ezzel a misztikummal is csak jobb lesz a film. Szóval nekem tetszett; akit érdekel, az nézze meg, szerintem nem fogja megbánni!