Tom Hanks sokoldalú volt mindigis, ennyire magával ragadó alkotásra nem számítottam. Filmeknél fontos számomra a karakterek milyensége, mi történik a vásznon, mennyire köt le; az eleje is vitt, nem untam magam... Kifejezetten tetszett benne a fanyar és szúrós humora, ahogy a negatív visszhangokat legyalulta a szőke herceggel és a papával kapcsolatban. :D
Monique Gabrielle a habos tortán volt a cseresznye, csak olyan hamar eltűnt a vászonról... Ha egy minőségi, humorban gazdag estére vágysz, ne hagyd ki a mozit!
Tom Hanks sokoldalú volt mindigis, ennyire magával ragadó alkotásra nem számítottam. Filmeknél fontos számomra a karakterek milyensége, mi történik a vásznon, mennyire köt le; az eleje is vitt, nem untam magam... Kifejezetten tetszett benne a fanyar és szúrós humora, ahogy a negatív visszhangokat legyalulta a szőke herceggel és a papával kapcsolatban. :D Monique Gabrielle a habos tortán volt a cseresznye, csak olyan hamar eltűnt a vászonról... Ha egy minőségi, humorban gazdag estére vágysz, ne hagyd ki a mozit!