Nagyon szép, megható film volt, habár igazán lehetett volna kelteni vele több feszültséget és izgalmat is. Én személy szerint gyönyörűnek tartom amikor a főszereplő párnak van egy úgy nevezett 'visszatérő mondata', amit minden találkozásukkor, vagy búcsúzásukkor elismételnek még egyszer, ez ad egy fajta érzelmi keretet, ami az egész történeten keresztül átível. Ez itt is megvolt.
A szereplők fantasztikusan alakítanak, a történet zseniális (más nem is lehet, hiszen Nicholas Sparks műve). Az egyetlen hibája, -mint ahogy már fent is említettem-, hogy nem élezte ki teljesen a feszültséget. De ez az alapsztori mellett megbocsájtható bűn.
Összességében ez egy élvezetes, korszakalkotó, lenyűgöző romantikus dráma.
Nagyon szép, megható film volt, habár igazán lehetett volna kelteni vele több feszültséget és izgalmat is. Én személy szerint gyönyörűnek tartom amikor a főszereplő párnak van egy úgy nevezett 'visszatérő mondata', amit minden találkozásukkor, vagy búcsúzásukkor elismételnek még egyszer, ez ad egy fajta érzelmi keretet, ami az egész történeten keresztül átível. Ez itt is megvolt. A szereplők fantasztikusan alakítanak, a történet zseniális (más nem is lehet, hiszen Nicholas Sparks műve). Az egyetlen hibája, -mint ahogy már fent is említettem-, hogy nem élezte ki teljesen a feszültséget. De ez az alapsztori mellett megbocsájtható bűn. Összességében ez egy élvezetes, korszakalkotó, lenyűgöző romantikus dráma.