Az igazság az, hogy nagyon rég láttam. Jó film, bár most már nem volt olyan hatással rám, mint amikor elsőre láttam. De azért vannak benne felejthetetlen poénok. A film nézése alatt poénok tömegét zúdítják a nézőre. Nagyon jó színészi teljesítményt nyújt Leslie Nielsen, felejthetetlen, elképesztő poénos viselkedési páratlan.
Nagyon jó alkotásnak tartom, bár nem olyan jó, mint az első két rész, de azért ez is jó vígjáték kategóriába tartozik! Retró film, amit élmény volt újranézni! Értékelés: 9/10.
Az igazság az, hogy nagyon rég láttam. Jó film, bár most már nem volt olyan hatással rám, mint amikor elsőre láttam. De azért vannak benne felejthetetlen poénok. A film nézése alatt poénok tömegét zúdítják a nézőre. Nagyon jó színészi teljesítményt nyújt Leslie Nielsen, felejthetetlen, elképesztő poénos viselkedési páratlan. Nagyon jó alkotásnak tartom, bár nem olyan jó, mint az első két rész, de azért ez is jó vígjáték kategóriába tartozik! Retró film, amit élmény volt újranézni! Értékelés: 9/10.