Közösség

Vélemény:

41 The Unnamable

(1988)

The Unnamable

respect the movies   2018.01.27 17:55
0

Szerintem nem volt rossz film! Aki már látott a 80-as években készített szörnyes horrorfilmet és akik kedvelik az ilyen fajta alkotásokat (többek közt jómagam is ilyen vagyok) azoknak nem hiszem hogy csalódás lesz majd e film! Van még valami ami kicsit (de nem nagyon) kiemeli még e filmet a 80-as évek horrorgyártása közül, az pedig a hangulata! Kicsit sötétebb és komorabb mint a többség, akár lehet azt is mondani rá, hogy gótikus horror! A színészek rendben voltak (persze azért megtalálhatóak egytől egyig azok a karakterek a filmben, akiket már számtalanszor láthattunk más horrorfilmekben) de mégsem éreztem erőltetettnek az alakításukat, ami azért főleg erre a korra elég gyakran igaz volt! A szörnyűnk egész pofásan néz ki és a brutalitást és a vér ábrázolásának az arányát is egész jól eltalálták a filmben! Én úgy gondolom, hogy azok számára, akik nem túl nagy elvárásokkal ülnek le majd a film elé, azok nem fognak csalódni ebben az ízig-vérig hangulatos kis 80-as évekbeli gótikus horrorfilmben!