Közösség

Vélemény:

56 Hang nélkül: Első nap

(2024)

Hang nélkül: Első nap

Kittikee   2024.07.05 15:47
0

Meglepőmód... nem is volt rossz. Ugyanazon első nap a nagyvárosban, mint vidéken az Abbott családnál... semmi extra. Csupán csak más szemszögből megközelítve, emberek élettörténéseit, túlélésüket bemutatván/kiemelvén a mozivásznon. Mind2 storyban ott a dráma... Abbottéknál is, Samnél is. Sztem ebből a „frencsájzból” jóóó pár részt lehetne még csinálni, különböző embereket bemutatván, de igazából... én jómagam továbbra is az Abbott családot vártam volna, mert ugyebár velük indult évekkel ezelőtt a story, és őáltaluk már ismerjük az első napot. Szóval... remélem, a kövi rész a szigettől folytatódik majd, ahol a siket kis Abbott lány rendezte a szörnyike sorsát, bár véget nem ért a történet. De leginkább már 1 olyan részt (előzmény) várok, ahol kiderül, kik-mik ezek a szörnyek, honnan és miért jöttek a földre... és nem utolsósorban, mivel is érkeztek, mert űrhajót nem látni seholsenem... kb. mint a Világok harcában (villámmal, és a föld alatt az űrhajó), de itt még az se volt. Jó volt látni, hogy az összekötő kapocs legalább ott volt a film további folytatásából Djimon Hounsou (Henry). Alex Wolff tök furi volt bokorarccal... alig ismertem meg.