Vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban:
Végig azt gondoltam, hogy mivel teljesen hiányos a tudásom a sztori történelmi eseményeivel kapcsolatban (eleve mire kitaláltam, hogy Libanonban játszódik a sztori...), úgy voltam vele, hogy ok, én ehhez a filmhez túl hülye vagyok, és kezdtem teljesen lekapcsolódni róla, már úgy voltam, hogy be sem fejezem.
De elkezdett egyre jobban magával vinni a történet, egyre kíváncsibbá váltam. Végül jött egy olyan csavar és lezárás, amitől leszakadt a fejem, és megszólalni is nehéz volt utána.
Ezért azt gondolom, nagyon jó film, de nem ártott volna mellé egy kis használati utasítás, hogy az elejétől kezdve lekössön. A lezárás miatt plusz 2 pont, de az addig tartó utat nem élveztem kifejezetten.
Vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban: Végig azt gondoltam, hogy mivel teljesen hiányos a tudásom a sztori történelmi eseményeivel kapcsolatban (eleve mire kitaláltam, hogy Libanonban játszódik a sztori...), úgy voltam vele, hogy ok, én ehhez a filmhez túl hülye vagyok, és kezdtem teljesen lekapcsolódni róla, már úgy voltam, hogy be sem fejezem. De elkezdett egyre jobban magával vinni a történet, egyre kíváncsibbá váltam. Végül jött egy olyan csavar és lezárás, amitől leszakadt a fejem, és megszólalni is nehéz volt utána. Ezért azt gondolom, nagyon jó film, de nem ártott volna mellé egy kis használati utasítás, hogy az elejétől kezdve lekössön. A lezárás miatt plusz 2 pont, de az addig tartó utat nem élveztem kifejezetten.