Közösség

Vélemény:

84 Clickbait

(2021)

A világháló veszélyei

Kittikee   2024.11.09 21:50
0

Számomra zseniális volt ez a sorozat! Délután belekezdtem, és estére be is fejeztem, mert olyan szinten vitt magával a story, hogy lehetetlen volt abbahagyni. Olyannyira, hogy tv-n elindítottam, majd úgy elszaladt az idő, hogy észbe kellett kapjak: jesszussss, nekem még vacsit kell készítenem!! :D Így hát telefonnal együtt ki a konyhába, és úgy folytattam, közben májat pirítottam, pizzatésztát dagasztottam, rá bolognai ragut készítettem pikpakk :DDDD, és közben izgultam a látottakon! Minden 1-es rész tetszett, nem éreztem vontatottnak, szépen felépült a cselekménysor a karakterek által. Viszont folyamat kapufákat rugdostam saját magamnak, mert minden részben valaki gyanús volt, és gondoltam magamban: nah, tuti ez lesz a hunyó, erre ez se, meg az se!! :D Álmomban se gondoltam volna, ami a végkifejletet jelenti... a szavam is elakadt. Nem semmi csavarokkal teli, izgalmas szombati mozizás volt ez. Még több ilyet!!! Zoe Kazan séróját aki kitalálta... :DDD Azonnal a gyerekkorom 1-ik kedvenc meséje ugrott be: a Varázsceruza :DDDDD Megjegyzés: a vacsi is jól sikerült! :D