Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Clickbait (2021)

Clickbait
Filmadatlap
 
29
Szereplők
19
Vélemények
3
Képek
2
Videók

Galéria (3)

Adrian Grenier
Zoe Kazan
Adrian Grenier

Videók (2)

 
harnas1207   2022. 01. 16.

legújabb vélemény

0

Kellemes meglepetés, de valójában nem kiemelkedő sorozat. Ettől függetlenül érdemes megnézni. A sztori izgalmas, de részről részre gyengül, a záróepizód pedig egyenesen borzasztó. A sorozat nagy hibája, hogy az alapkoncepció mellett is fontos a telje... több»

 
Robinson76   2021. 09. 12.

4
Erős kezdés után jött a visszaesés

A széria nagyon erős alapszituációval kezd, és szépen halad, de a végére mégsem lett az igazi, pedig volt benne bőven muníció. Amíg jobban megismerkedünk a főbb karakterekkel és az áldozattá váló férfival való kapcsolatukkal, addig haladunk előre a cselekményben és a nyomozásban is, és így válunk egyre inkább beavatottá. Több szemszögből láthatjuk az eseményeket és azok hatását, egy-egy szereplővel szoros köteléket alkothatunk nézőként is. Ahogy közeledünk a befejezéshez, sajnos úgy esik a színvonal, és pont a legizgalmasabbnak szánt utolsó rész második fele mintha elvesztette volna minden súlyát. A vége kissé erőltetett, már-már hihetetlen és szinte megmagyarázhatatlan lezárással, amiért igazán kár, mert ebben a sorozatban bizony több volt.

 
szaka123   2021. 11. 18.

3

Nem lett igazán kiemelkedő és meghatározó miniszéria. A sztori még rendben is lett volna, eltekintve egy-két túlzástól, reakciótól és sarkosítástól. A színészek viszont nem győztek meg, néhol amatőr benyomásom volt, és a szájukba adott mondatok sem c... több»

 
Spidey   2021. 10. 24.

5
Csalásból csillagos 5-ös

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Teljesen megdöbbentő volt számomra a végkifejlet. Én teljesen azt hittem végig, hogy valamilyen formán a pasi tényleg bűnös. De hogy teljesen patyolat, és csak lopták a képeit... Megdöbbentem teljesen. Szerencsétlenek végjátéka a jóformán kivégzése... Az egyik legjobb Netflix sorozat, amit eddig láttam. Erősen ajánlott kategória.

 
Lonka   2021. 10. 30.

2

Sokszor megvezették a nézőt, de ez koncepció volt. Érdekes volt a történet, bár kicsit lassan indult be.

 
Sebes Gábor   2021. 09. 04.

5
10/10

Elsőrangú, szellemes, remek színészi játékok, fordulatos történet, továbbá ami sorozatnál ritka, van eleje, közepe vége, nincs felesleges üresjárat. Soha rosszabb thrillert ne lássak (de fogok)! Egy kanyi akció nincs benne, mégis rohanva, két lépésben néztem végig a nyolc részt. Egyértelműen ajánlom.

 
stevepisti   2021. 10. 03.

2

Jó kis sorozat, végig fenn tudja tartani a figyelmet, sok lehetséges kimenettel, több szereplő szemszögéből láthatjuk a történetet. Csak ajánlani tudom, engem végig lekötött.

 
A Netflix egyik legfrissebb minisorozata a Clickbait kellően kiaknázza a címben rejlő csínyt. A recept a következő egy jó kis kattintásvadász szériához: végy egy családapát, ültesd a kamera elé és adj a kezébe egy táblát azzal a felirattal, hogy “nőket bántalmazok, 5 millió megtekintés után pedig meghalok”, majd nyomd fel a netre. több»