Miután Nick Brewert elrabolják, szerettei megpróbálják felderíteni a rejtélyes ügyet.
(Gergo Horvath)
Sorozat áttekintés

84 Clickbait (2021)
A széria nagyon erős alapszituációval kezd, és szépen halad, de a végére mégsem lett az igazi, pedig volt benne bőven muníció. Amíg jobban megismerkedünk a főbb karakterekkel és az áldozattá váló férfival való kapcsolatukkal, addig haladunk előre a cselekményben és a nyomozásban is, és így válunk egyre inkább beavatottá. Több szemszögből láthatjuk az eseményeket és azok hatását, egy-egy szereplővel szoros köteléket alkothatunk nézőként is. Ahogy közeledünk a befejezéshez, sajnos úgy esik a színvonal, és pont a legizgalmasabbnak szánt utolsó rész második fele mintha elvesztette volna minden súlyát. A vége kissé erőltetett, már-már hihetetlen és szinte megmagyarázhatatlan lezárással, amiért igazán kár, mert ebben a sorozatban bizony több volt.
Nem lett igazán kiemelkedő és meghatározó miniszéria. A sztori még rendben is lett volna, eltekintve egy-két túlzástól, reakciótól és sarkosítástól. A színészek viszont nem győztek meg, néhol amatőr benyomásom volt, és a szájukba adott mondatok sem c... Több
Teljesen megdöbbentő volt számomra a végkifejlet. Én teljesen azt hittem végig, hogy valamilyen formán a pasi tényleg bűnös. De hogy teljesen patyolat, és csak lopták a képeit... Megdöbbentem teljesen. Szerencsétlenek végjátéka a jóformán kivégzése... Az egyik legjobb Netflix sorozat, amit eddig láttam. Erősen ajánlott kategória.