Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
88%

Clickbait (2021)

Clickbait
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
3
Képek
2
Videók

Galéria (3)

Adrian Grenier
Zoe Kazan
Adrian Grenier

Videók (2)

 
Robinson76   2021. 09. 12.

legújabb vélemény

0
Erős kezdés után jött a visszaesés

A széria nagyon erős alapszituációval kezd, és szépen halad, de a végére mégsem lett az igazi, pedig volt benne bőven muníció. Amíg jobban megismerkedünk a főbb karakterekkel és az áldozattá váló férfival való kapcsolatukkal, addig haladunk előre a cselekményben és a nyomozásban is, és így válunk egyre inkább beavatottá. Több szemszögből láthatjuk az eseményeket és azok hatását, egy-egy szereplővel szoros köteléket alkothatunk nézőként is. Ahogy közeledünk a befejezéshez, sajnos úgy esik a színvonal, és pont a legizgalmasabbnak szánt utolsó rész második fele mintha elvesztette volna minden súlyát. A vége kissé erőltetett, már-már hihetetlen és szinte megmagyarázhatatlan lezárással, amiért igazán kár, mert ebben a sorozatban bizony több volt.

 
Sebes Gábor   2021. 09. 04.

1
10/10

Elsőrangú, szellemes, remek színészi játékok, fordulatos történet, továbbá ami sorozatnál ritka, van eleje, közepe vége, nincs felesleges üresjárat. Soha rosszabb thrillert ne lássak (de fogok)! Egy kanyi akció nincs benne, mégis rohanva, két lépésben néztem végig a nyolc részt. Egyértelműen ajánlom.

 
Anikó Kovács   2021. 08. 28.

0
A vége nem teljesen világos...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon érdekes, csavaros sorozat csupa meglepetéssel. A legvégén kiderül, hogy az középkorú hölgy az áldozat létező és aktív randi appját másolta le. Vagy rosszul értelmeztem? Tehát ő is félrekacsingatott a házasságából, nem igaz?

2
 
pepetherock   2021. 08. 29.

0

Végignéztem. Teljesen rendben van. Volt benne néhány csavar, egy-két hiányos részlet, és a befejezés kicsit túlzás, de összességében elmegy.

 
Gríz   2021. 08. 26.

0

Nagyon aktuális, nagyon kidolgozott, erős sorozat, legalábbis az első pár rész alapján. Eddig az év egyik legjobbja, mindenképp ajánlott. Én megadom rá az 5 csillagot.

 
daportal   2021. 08. 25.

0

Nem rossz, a történet rendben van, és elég érdekes ahhoz, hogy lekösse a figyelmet. Viszont a karakterek furák, főleg a reakcióik egyes dolgokra. Egyszerűen nem valóságosak.

 
A Netflix egyik legfrissebb minisorozata a Clickbait kellően kiaknázza a címben rejlő csínyt. A recept a következő egy jó kis kattintásvadász szériához: végy egy családapát, ültesd a kamera elé és adj a kezébe egy táblát azzal a felirattal, hogy “nőket bántalmazok, 5 millió megtekintés után pedig meghalok”, majd nyomd fel a netre. több»