83% 151 szavazat
Clickbait

Clickbait

Clickbait
Filmadatlap
22
Vélemények (22)
29
Szereplők (29)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
4
Cikkek (4)
Fórum
Lejátszás

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

Adrian Grenier
Zoe Kazan
Adrian Grenier

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Miután Nick Brewert elrabolják, szerettei megpróbálják felderíteni a rejtélyes ügyet.

(hp)

Rendező: Brad Anderson
Forgatókönyvíró: Tony Ayres, Christian White
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália
Premier: 2021.08.25. | Netflix (2021.08.25.)

KULCSSZAVAK

 
2023.08.10 Sandor

legújabb vélemény

Jól adagolt feszültség

Erős színészi alakítások, a cselekmény oké, de a dialógusok elég sablonosak.

0
 
2021.11.18 szaka123

Nem lett igazán kiemelkedő és meghatározó miniszéria. A sztori még rendben is lett volna, eltekintve egy-két túlzástól, reakciótól és sarkosítástól. A színészek viszont nem győztek meg, néhol amatőr benyomásom volt, és a szájukba adott mondatok sem c... Több

3
 
2021.11.29 Emmersson

A címválasztás legalább jó

Roppant gyenge színészi játékok! A forgatókönyv írója egy másik valóságban él, olyan eltúlzottak sokszor a karakterek reakciói, mintha színpadra írta volna a sztorit. Sok szituáció nem életszerű, már-már pofátlanul nézi ̶n̶a̶i̶v̶n̶a̶k̶ hülyének a nézőt. Szöszi hugica a leggyengébb, mint egy német másodosztályú TV-sorozat mellékszereplője. Ellenpólusa a feleség, Sophia... aki a bánatos kutyafejen kívül néha sírást produkál. A többiek szót sem érdemelnek, bár egy-két mellékszereplő egész jó, lejátsszák a főszereplőket. Sok az üresjárat, felesleges köröket futnak. 6 epizódban el lehetett volna mesélni a történetet, ami egyébként egész jó alapra építkezik, csak nem sikerül pár szintnél tovább szépen rakni a téglákat. Természetesen az utolsó csavarok mentik a gyengéről közepesre a sorozatot, de a "hűha érzés" még itt sem üt be.

2
 
2021.10.24 Spidey

Csalásból csillagos 5-ös

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Teljesen megdöbbentő volt számomra a végkifejlet. Én teljesen azt hittem végig, hogy valamilyen formán a pasi tényleg bűnös. De hogy teljesen patyolat, és csak lopták a képeit... Megdöbbentem teljesen. Szerencsétlenek végjátéka a jóformán kivégzése... Az egyik legjobb Netflix sorozat, amit eddig láttam. Erősen ajánlott kategória.

6
 
2021.10.23 Gábor390920

Jó férj? Rossz férj?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az első részben megismerjük a középpontban lévő családot egy születésnap keretén belül, ahol a boldog családkép mellett a konfliktusok is megjelennek. Másnap pedig eltűnik a férj, és egy szörnyű videó kíséretében tudatják a világgal, hogy nagyon rossz dolgokat tett, és meg fogják ölni. A részek mindig egy konkrét személyt követnek, akik valamilyen kapcsolatban állnak a férfival vagy a nyomozással. A sorozat előrehaladtával nagyon izgalmasan árnyalódik a férj és cselekedetei, újabb és újabb személyek bukkannak fel, akik segítségre lehetnek a nyomozásban. A legutolsó részig matekozhat a néző, hogy ki lehet az, akinek a legtöbb indítéka volt a férj megölésére, majd egy olyan nagy csavart raknak a készítők az utolsó előtti rész végébe, melyre úgy gondolom, hogy kevesen jöttek rá. Izgalmas, fordulatos, és végig fenn tudja tartani a nézők figyelmét.

1
2
 
Értékelés: 8/10
(2021. 09. 16.)
A Netflix egyik legfrissebb minisorozata a Clickbait kellően kiaknázza a címben rejlő csínyt. A recept a következő egy jó kis kattintásvadász szériához: végy egy családapát, ültesd a kamera elé és adj a kezébe egy táblát azzal a felirattal, hogy “nőket bántalmazok, 5 millió megtekintés után pedig meghalok”, majd nyomd fel a netre.... Több