Mi ez az addiktív, hátborzongató thriller, amire rákaptak a magyar nézők a Netflixen?

Az amerikai-ausztrál koprodukcióban készült sorozat most a magyar Netflix egyik ‘legforróbb’ televíziós műsora.

Augusztus 25-én debütált a Netflixen Tony Ayres és Christian White új sorozata, a Clickbait.

A Melbourne-ben, Ausztráliában játszódó széria főhőse egy fiatal férfi, akit egy rejtélyes bűntény során elrabolnak, melyet követően a férfihez közel állók elhatározzák, hogy a saját kezükbe veszik a nyomozást. 

A 8 epizódból álló miniszéria a közösségi média veszélyeire rekfelktál olyan sztárokkal a főszerepekben, mint Adrian Grenier és Zoe Kazan.

A forgatás még 2019 decemberében kezdődött meg, majd a koronavírus-járvány miatt félbe kellett szakítani a munkálatokat, melyek csak a következő év márciusában folytatódhattak. 

A Clickbait meglehetősen vegyes fogadtatásra talált a kritikusok körében. A RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon 55 százalékon áll, de a nézők ugyanitt 87 százalékra értékelték, míg a Mafabon az összesített értékelés jelenleg 90 százalékos. És nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a sorozat jelenleg a második legnézettebb tévéműsor a Netflix kínálatában.

Ha kíváncsi vagy rá, nézd meg az előzetesét idelent, ha pedig kedvet kaptál volna hozzá, ide kattintva látogass el a sorozat mafabos adatlapjára, és a ‘Lejátszás a Netflixen’ mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, ha van előfizetésed a streaming szolgáltatónál.