Közösség

Vélemény:

65 Az ablakomon át

(2022)

Az ablakomon át

Br623   2025.01.11 06:51
0

Raquelnek mindig is tetszett a szomszéd fiú. Miért is ne tetszett volna, hiszen nagyon jóképű, gazdag és egy görög istenről kapta a nevét. Ares is felfigyel a szomszéd lányra, úgy dönt, hogy elszórakozik vele. Aztán egymásba bonyolódnak, és jöhet a fülledt erotika. Csak hát Ares szülei már komplett élettervvel álltak elő a fiúk számára, amibe nem fér bele, hogy komolyabb érzelmeket tápláljon az egyszerű, szegény szomszédlány iránt. Ebből adódik a konfliktus, a tiniknek küzdeniük kell, hogy együtt lehessenek. Ez egy romantikus, erotikus fantáziafilm tini szereplőkkel, de nem csak tiniknek. Nem gondoltam, hogy anno ennyi szélsőséges értékelést kapott a film. Mára már három része is elkészült. Nekem is szélsőséges érzéseim vannak a film kapcsán, tetszett is, meg nem is. Valami nagyon zavar benne, ami miatt mégis inkább negatív hatással van rám. Valahogy távol áll tőlem ez a fajta vonzódás, és a szereplők élete, a gondjaik. Egyszer megnéztem, és elsőre talán tetszett is, de nem gondolom, hogy többször meg fogom nézni.