Nekem mindig A tenger vadjai és a Sin City jut eszembe, ha felmerül Jessica Alba neve, és ezután is így lesz. Ugyanaz a szép, kislányos arc, mint aki semmit sem öregedett. Nem sok jót (semennyit) hallottam a filmről, de kíváncsi voltam a főszereplőre és a sztorira. A cím már létezik, többször is. Hasonló történeteket is láttunk.
Kategóriába nem tudom sorolni, de közelebb áll a legaljához. Kiszámítható a befejezés, és a csavarokat sem kell keresni. A főszereplő Jennifer Lopez nyomdokaiba lépett, de bízzunk benne, legközelebb ennél csak jobbal jön elő.
4/10.
Nekem mindig A tenger vadjai és a Sin City jut eszembe, ha felmerül Jessica Alba neve, és ezután is így lesz. Ugyanaz a szép, kislányos arc, mint aki semmit sem öregedett. Nem sok jót (semennyit) hallottam a filmről, de kíváncsi voltam a főszereplőre és a sztorira. A cím már létezik, többször is. Hasonló történeteket is láttunk. Kategóriába nem tudom sorolni, de közelebb áll a legaljához. Kiszámítható a befejezés, és a csavarokat sem kell keresni. A főszereplő Jennifer Lopez nyomdokaiba lépett, de bízzunk benne, legközelebb ennél csak jobbal jön elő. 4/10.