Közösség

Vélemény:

82 Vaiana

(2026)

Vaiana

dominik   2026.08.10 09:59
0

Először kicsit féltem tőle, mert imádom a rajzfilmet, és nem akartam, hogy elrontsák, de szerencsére nem így történt. A színészeket nagyon jól eltalálták. Dwayne Johnson mint Maui egyszerűen tökéletes volt, hozta azt a vicces, pökhendi, de közben aranyszívű karaktert, akit megszerettünk. A Vaianát játszó lány is szuper volt, hiteles volt minden pillanatban, és az énekhangja... hűha, libabőrös lettem tőle többször is! A látványvilág... hát arra nincsenek szavak. A tenger, a szigetek, a szörnyek... minden annyira valóságosnak tűnt! Mintha én is ott lettem volna a vitorláson velük. Voltak részek, ahol csak tátott szájjal néztem az effekteket. Azt hittem, a Tamatoa jelenete (a rák) fura lesz élőszereplősen, de megoldották, és tök látványos volt. A történet eléggé követte az eredetit, de azért voltak benne apróbb változtatások, amik szerintem jót tettek neki, mélyítették a karaktereket. Pua és Heihei is cukik voltak, szerencsére sokat szerepeltek. A dalok is megmaradtak, és szuperül szóltak új hangszerelésben. Tényleg, aki szereti az eredetit, vagy csak egy jó kis kalandfilmre vágyik, annak ezt muszáj megnéznie. Mi biztosan meg fogjuk nézni még párszor, ha kijön streamingen. Nagyon ajánlom! #premiervadasz