Közösség

Vélemény:

65 Kézipoggyász

(2024)

Potty, potty poggyász

Yosihiro   2025.01.27 22:02
1

Nem tudtam hova tenni ezt a filmcímet, de azért megtekintettem ezt az alkotást. A közepestől jobb, de a jó értéket nem éri el a film. Olyan hullámzó az egész, vannak remek részek és igen gyengék is. A történet jól indul, nekem a 90-es éveket idézte, és a bizonyos Még drágább az életedet, aztán valahol kicsúszott a fonál és leült a történet. Kicsit erőltetett lett ez a fülhallgatós irányítás, ami nekem őszintén szólva nem jött be igazán. Érzelmek terén pedig igyekeztek hatással lenni az emberre, de ez sem sikerült. Összességében a forgatókönyv közepes, a rendezés jó, a szereplők nem tudnak adni a filmhez, és így maradnak a közepes színvonalon. A hangi-képi effektek jók. Így nálam ez az alkotás csak három csillagot ér. Hullámzó izgalom, kevés érzelem, némi humor és szinte sablonos történet. Ebből nem lehet egy jó filmet keverni. Hátrány volt még a szereplők alakítása is, igazából nem illett a szerep rájuk, és akkor a gyengébb forgatókönyvről nem is beszélve. Mindezek ellenére nézhető film, csak valahol azt érzi az ember, hogy tudja, mi fog következni. Némi fordulatot, meglepetést próbáltak belevinni egy autós jelentnél nem mindennapi kameraállásokkal, de messze nem ez lett a film fénypontja. Szóval lehet nézni és lehet találni benne jó pontokat, de nekem egy egyszer nézhetős film lett. Üdv: Yosi