Közösség

Vélemény:

47 Nosferatu

(2024)

Nosferatu

Mihaly386611 Nézhetetlen  2025.01.24 13:10
2

Akárki akármit mond, ez a film ez egyik legrosszabb film, amit láttam, unalmas, ötlettelen, semmitmondó film, a jelmezek jók és korhűek és eredetiek, de ez minden, amit a film képes nyújtani, a színészek egész jól hozzák, a mellékszereplők inkább semmitmondóak, a történet egyenesen rossz, mi több, gyalázat, és az a 2 óra valamennyi játékidő, az inkább szenvedés, ha rövidebb lett volna a játékidő, akkor azt mondom igen, de szerintem ez se mentette volna meg, szerintem bő 1 óra 39 perc elég lett volna ahhoz, hogy elmesélje a sztorit a film, vártam hát, történik-e valami, de semmi, elejétől a végéig ugyanaz, semmi újat nem képes felmutatni, ha valaki várja aztat, hogy izgi és jó film, az ne reménykedjen semmi jóra, én 40 percet bírtam ki a filmből, és kinyomtam, mert unalmak tengere szerintem, 2024 egyik legrosszabb filmje, 10/1, senki nem tudom ajánlani.

drg0602 2025.01.24 21:01
1

Akkor viszont bánhatod, hogy nem nézted végig. Amúgy ha nem láttad végig, hogyan tudtál véleményt alkotni a filmről? Inkább ne írtál volna semmit. Kár, hogy negatív értékeléssel nem lehet értékelni a véleményed. :)

Mihaly386611 2025.02.18 14:00
0

Sajnálom, oké, de nézhetetlen, a feléig bírtam, ez szenvedés.