Közösség

Vélemény:

43 Fűrész X.

(2023)

Sikoly után a fűrész is feltámadt

PolgarBalint   2023.10.04 15:05
0

Nagyon szeretem a franchise-t, főleg az első részeket, de 7-8 részre már kifulladt, a spirálnál pedig már a koporsó utolsó szögét ütötték a szériába. Szóval nem vártam semmi jót már a 10. részhez. És ahelyett egy kellemes csalódást kaptam. Nem volt unalmas, és nem érezhető, hogy ez egy 10. rész lenne. Ugye ez a rész megkapta az X korhatárt, amit valamilyen szinten megértek, de belefért volna abba a 18-ba is. Szóval kellően brutális volt szokásosan, voltak itt belek és egyéb testrészek, de szerintem más kategória az X, és nem ez. Izgalmas volt és feszült is, nagyon tetszett, hogy nem volt jó meg rossz oldal a karakterek között, hanem szinte saját magunk döntjük el. Egy horrortól nem lehet jó színészkedést elvárni, de mindenki hozta a minimumot. Szerintem ennek a résznek több értelme volt, mint egyes más részeknek, Spoiler vagy nem spoiler, de azért nem most láttuk utoljára a Kirakóst, szóval még mindig húzni fogják ezt bőrt, ameddig lehet. Aki szereti a Fűrész-filmeket és rajong is érte, ezt a részt tényleg ne hagyja ki. Ja és ne igyatok sok kólát a moziban, mert van stáblistás jelenet. :D