Közösség

Vélemény:

64 Meg ne mozdulj

(2024)

Meg ne mozdulj

Kittikee   2024.10.27 18:52
0

Izgultunk mi már sokszor ökölbe szorult kezekkel, körömrágósan jó pár hölgyért, akik valamily formában, csellel vagy anélkül sorozatgyilkos hálójában kötöttek ki... A többség túlélte, ahogyan ez a gyermekét gyászoló nő is eme „enyhének mondható” pszicho-thriller főszereplőjeként. Nincs az a nagy kergetőzés, inkább amolyan sétálok a lebénított áldozatom után csoszogás, mármint ami a sorozatgyilkos mozgását jellemzi. Bevallom... itt-ott bőven eltekerésztem a nyögős, lihegős, kúszós jeleneteket az „akciódúsabbakra”, mert ezen jelenetek számomra uncsi k(ha tehetném, moziba is beletekernék filmekbe :D, elő is fordult már velem, hogy a távirányítóért nyúltam rutinból, és a barátnőm jól ki is nevetett ezen tettem láttán, majd én is saját magam :D ). Volt 1-2 jelenet, ami számomra megmagyarázhatatlan (p.l: a fecskendő elvétele bénultan, biztonsági övben a műszerfalról), de mint minden ilyesfajta filmekben, ebbe is kellettek ezek a kis hihetetlen jelenetecskék. Na sebaj... kicsit izgultam rajta, de csak icipicikét. Végeredményben nem volt ez annyira rossz film... Erős közepes.