Izgultunk mi már sokszor ökölbe szorult kezekkel, körömrágósan jó pár hölgyért, akik valamily formában, csellel vagy anélkül sorozatgyilkos hálójában kötöttek ki... A többség túlélte, ahogyan ez a gyermekét gyászoló nő is eme „enyhének mondható” pszicho-thriller főszereplőjeként.
Nincs az a nagy kergetőzés, inkább amolyan sétálok a lebénított áldozatom után csoszogás, mármint ami a sorozatgyilkos mozgását jellemzi.
Bevallom... itt-ott bőven eltekerésztem a nyögős, lihegős, kúszós jeleneteket az „akciódúsabbakra”, mert ezen jelenetek számomra uncsi k(ha tehetném, moziba is beletekernék filmekbe :D, elő is fordult már velem, hogy a távirányítóért nyúltam rutinból, és a barátnőm jól ki is nevetett ezen tettem láttán, majd én is saját magam :D ).
Volt 1-2 jelenet, ami számomra megmagyarázhatatlan (p.l: a fecskendő elvétele bénultan, biztonsági övben a műszerfalról), de mint minden ilyesfajta filmekben, ebbe is kellettek ezek a kis hihetetlen jelenetecskék.
Na sebaj... kicsit izgultam rajta, de csak icipicikét.
Végeredményben nem volt ez annyira rossz film... Erős közepes.
Izgultunk mi már sokszor ökölbe szorult kezekkel, körömrágósan jó pár hölgyért, akik valamily formában, csellel vagy anélkül sorozatgyilkos hálójában kötöttek ki... A többség túlélte, ahogyan ez a gyermekét gyászoló nő is eme „enyhének mondható” pszicho-thriller főszereplőjeként. Nincs az a nagy kergetőzés, inkább amolyan sétálok a lebénított áldozatom után csoszogás, mármint ami a sorozatgyilkos mozgását jellemzi. Bevallom... itt-ott bőven eltekerésztem a nyögős, lihegős, kúszós jeleneteket az „akciódúsabbakra”, mert ezen jelenetek számomra uncsi k(ha tehetném, moziba is beletekernék filmekbe :D, elő is fordult már velem, hogy a távirányítóért nyúltam rutinból, és a barátnőm jól ki is nevetett ezen tettem láttán, majd én is saját magam :D ). Volt 1-2 jelenet, ami számomra megmagyarázhatatlan (p.l: a fecskendő elvétele bénultan, biztonsági övben a műszerfalról), de mint minden ilyesfajta filmekben, ebbe is kellettek ezek a kis hihetetlen jelenetecskék. Na sebaj... kicsit izgultam rajta, de csak icipicikét. Végeredményben nem volt ez annyira rossz film... Erős közepes.