Közösség

Vélemény:

54 Családi affér

(2024)

Családi affér

Br623   2024.07.27 08:23
0

Amikor elkezdtem nézni a filmet, megrökönyödtem a két főszereplő megváltozott arcán. Egyszerűen nem tud az ember másra koncentrálni. Míg Nicole Kidman azért plasztikáztatott, hogy fiatalabb legyen, addig Zac Efron sajnos egy baleset miatt kényszerült a kés alá. Véleményem szerint nem volt túl szerencsés pont őket egymás mellé rakni. Ha túl tudjuk tenni magunkat a látottakon, akkor egy langyos, romantikus vígjátékot láthatunk, ami helyenként vicces is, de csak Zac Efron karakterének köszönhetően. Úgy néz ki, hogy mostanában az idősebb nő, fiatalabb férfi szerelmi kapcsolatára szeretnék érzékenyíteni a nézőközönséget. Szerintem jól teszik, hiszen egy ötvenes, hatvanas éveiben járó nő is vágyhat még a szerelemre, a lelke ugyanolyan fiatal tud lenni, és a filmben is láthatjuk, hogy képes szerelmes tiniként viselkedni. Kathy Bates szerepét jó volt látni, mindenkinek kellene egy ilyen nagymama/anyós, aki támogatja. A fiatal lány, Joey King viszont inkább volt idegesítő számomra, talán a szinkronhangja miatt is. Huszonéves nőt játszik, mégis tiniként viselkedik. Megpróbálja szabotálni az anyja kapcsolatát, mert félti. Ilyen sztárparádéval lehetett volna jobb is ez a film. Senki nem veszít azzal, ha nem nézi meg.