Közösség

Vélemény:

80 Megzsarolva - 2. évad

(2025)

Megzsarolva - 2. évad

King Leonidas   2025.02.01 16:58
0

Ugyanúgy megadom rá a négyest, mint az első szezonra, mert azt a szintet bőven hozza. Ha már Kolci_23 kolléga szóba hozta, én is megemlítem az Éjjeli ügynök sorozatot. Mivel gyakorlatilag egymás után néztem a két széria második évadát, óhatatlan az összehasonlítás. Míg azt a szériát nagyon nyögvenyelősnek, erőlködőnek éreztem, mely túlzottan is komolyan vette magát, és mindenáron pátoszos hősként akarta ábrázolni a főszereplőt, addig ezt a sorozatot végig belengte valamiféle önirónia, a karakterek nem hősök akartak lenni, csupán túl szerették volna élni az adott napot, és legfőbb gondjuk az volt, hogy a hátsójukat védjék. Az meg külön pikantériát ad az egésznek, ahogyan folyamatosan fúrják egymást, ezzel hozva jobb pozícióba magukat a vezetőségnél – akárcsak bármelyik cégnél. :)) És ha már karakterek. Továbbra is fennáll az a probléma, mint az első évadnál, miszerint túl sokan vannak. Nagyon hamar elvesztem a nevek erdejében, de azután kitaláltam, hogy a telefonomon megnyitom a sorozat IMDb oldalát, és onnan puskáztam, amikor nem voltam képben, hogy éppen ki kicsoda, kire hivatkoznak, vagy kit említenek meg. Egy szó, mint száz, ez a második évad méltó folytatása az elsőnek, remélem, lesz harmadik is, mert érzem benne a potenciált.