Közösség

Vélemény:

73 Éjjeli ügynök

(2023)

Éjjeli (kár)elhárítás

fankbringa   2023.08.10 00:03
0

Ritkán nézek sorozatot, de ezzel kivételt tettem. A bemutatója alapján kapott egy esélyt, és megérdemelte. A legtöbb sorozat az ízlésemtől távol eső mértékű drámázás és kínlódás hatja át, amitől hamar elvesztem az érdeklődésem. Itt folyamatosan fenntartották az egyensúlyt az érzelmi válságok taglalása és a lövöldözés között. A film végig feszes tempójú, felesleges sallangoktól mentes. Bevezeti a nézőt a kémelhárítás világába, hogy a végén kipottyanjon belőle alig várva a következő évadot. Gabriel Basso és Luciane Buchanan kiválót alakítanak. Odaszögezik a nézőt a képernyő elé. Hong Chau időnként brillírozott, időnként felejthető volt. Nem hibáztatom. A legtöbb jelenet, amiben szerepelt: azonos külső, szilárd belső érdeklődés. Az öltözet, haj szinte végig azonos. Egy jó tempójú sorozatot kaptunk, ami miatt nem kell szégyenkezni. Az első 5 epizód kiváló lett. A hatodiktól kezdve viszont bajban vagyunk. Ellaposodik a történet. Személy szerint azért drukkoltam, hogy végre felismerjék a célpontot, és mehessen tovább a történet, de erre szinte az utolsó pillanatig várni kellett. Hátha tanulnak belőle a második évadra...