Egy kanadai életrajzi vígjáték-dráma, amely a világ első okostelefonjának, a BlackBerrynek a villámgyors felemelkedését és tragikus bukását meséli el. A történet középpontjában Mike Lazaridis, zseniális fejlesztő és Jim Balsillie, keménykezű üzletember áll, akiknek összefogása globális sikert hoz, de végül a Szilícium-völgy könyörtelen versenye, az innovációs nyomás és a rossz döntések a vállalat vesztét okozzák. A film szellemesen, ugyanakkor tanulságosan mutatja be, miként válik egy legendás technológiai áttörés rövid időn belül puszta emlékké. Szeretem az ilyen életrajzi filmeket. Műfaját tekintve nem mondanám vígjátéknak, inkább drámának. Lehet, hogy egyeseket untat a film, de engem végig lekötött. Kíváncsi voltam a teljes sztorira, hogy honnan indultak el, és hová jutottak, mi lett a céggel.
Ajánlom azoknak, akik szeretik az izgalmas ötletek születését és a korszakalkotó döntések izgalmát – valamint mindazoknak, akik egy tanulságos, mégis szórakoztató történetre vágynak a techvilág kulisszái mögül.
Egy kanadai életrajzi vígjáték-dráma, amely a világ első okostelefonjának, a BlackBerrynek a villámgyors felemelkedését és tragikus bukását meséli el. A történet középpontjában Mike Lazaridis, zseniális fejlesztő és Jim Balsillie, keménykezű üzletember áll, akiknek összefogása globális sikert hoz, de végül a Szilícium-völgy könyörtelen versenye, az innovációs nyomás és a rossz döntések a vállalat vesztét okozzák. A film szellemesen, ugyanakkor tanulságosan mutatja be, miként válik egy legendás technológiai áttörés rövid időn belül puszta emlékké. Szeretem az ilyen életrajzi filmeket. Műfaját tekintve nem mondanám vígjátéknak, inkább drámának. Lehet, hogy egyeseket untat a film, de engem végig lekötött. Kíváncsi voltam a teljes sztorira, hogy honnan indultak el, és hová jutottak, mi lett a céggel. Ajánlom azoknak, akik szeretik az izgalmas ötletek születését és a korszakalkotó döntések izgalmát – valamint mindazoknak, akik egy tanulságos, mégis szórakoztató történetre vágynak a techvilág kulisszái mögül.