Közösség

Vélemény:

68 Alien: Romulus

(2024)

Túléltük, avagy nem?

Kittikee   2024.08.17 17:11
1

Megnéztem, de inkább túléltem... a főszereplő cuncus is, bár sztem 5-10 rész múlva az is kiderül majd, ha egyáltalán róla is lesz említés valamelyik folytatásban (akár segélyhívó jelet leadván a kis ladikja). Nem tudom, miért, de nekem mindig is hiányérzetem lesz 1 Ripley iránt, de valahol meg mégsem, mert a 3. rész után már nem kellett volna a klónozott asszony... de mégis... fene se tudja. Talán azért, mert Ő testesítette meg a „filmsorozat” igazi magját... de ez csak az én hiányérzetem, meglátásom, véleményem. Nahszóval'... 2024, Romulus... aham... Igazából azt tudtam értékelni leginkább, és itt is érezhető a Ripley-hiányom... bevallom, örültem Nash utódjának, hogy látható 1 régi arc, bár itt se egyben, a gonoszsága a tesórobotnak semmit se változott (szóval jobb fej volt utána a fejlesztett változata: Bishop). Ebből kiindulva a Nostromóhoz kapcsolódás és a Covenanthoz. Voltak parás jelenetek... de ezeket már megszokhattuk az előző részekből. A látvány jó volt, a story értékelhető valamelyest, a szereplők felejthetőek, voltak számomra viccesnek vélt jelenetek is. Ez az a rész, ami nálam csak 1x nézős és slussz.