Mi volt ez az elborult finálé, azt a mindenit?!
Fede Alvarezben meg nem csalódtam, maradjon is így.
Minden van benne, ami egy Alien-mozihoz kell. Nyomasztó atmoszféra, érdekes kütyük, szörnyek, izgi szereplők, android. Jól sikerült, de azon gondolkodom, hogy mi hiányzik, mégis mitől lehetett volna jobb. Mi a különbség e között és a 10/21 atomkirály második rész között? James Cameron odaszögezett a rissz-rossz tévém elé egy több évtizedes filmmel, ezen meg végül is elvoltam, izgulgattam az egyik legcsúcsabb vetítőteremben. De nem jövök rá, mi adja ki a kettő közti ekkora különbséget.
Mindenesetre a Romulus is erős epizód lett, várom a következőt.
Mi volt ez az elborult finálé, azt a mindenit?! Fede Alvarezben meg nem csalódtam, maradjon is így. Minden van benne, ami egy Alien-mozihoz kell. Nyomasztó atmoszféra, érdekes kütyük, szörnyek, izgi szereplők, android. Jól sikerült, de azon gondolkodom, hogy mi hiányzik, mégis mitől lehetett volna jobb. Mi a különbség e között és a 10/21 atomkirály második rész között? James Cameron odaszögezett a rissz-rossz tévém elé egy több évtizedes filmmel, ezen meg végül is elvoltam, izgulgattam az egyik legcsúcsabb vetítőteremben. De nem jövök rá, mi adja ki a kettő közti ekkora különbséget. Mindenesetre a Romulus is erős epizód lett, várom a következőt.