1. Többször is izgultam a filmen, lenyűgözött a versenyek látványa, pedig semmit nem tudok sem a Forma-1-ről, sem az autókról. Technikai szempontból bravúrosan teljesít a film, nagyon izgalmas volt laikusként betekinteni ebbe a világba.
2. Brad Pitt karakterét viszont rettentő károsnak tartom, és nagyon zavart, hogy megint idealizálva van az önsorsrontás. Az önfejű, önző, magányos farkas f*szk*lapság nagyon menő, látványos karaktertípus, de nagyon mérgezi a fejeket, hogy az amerikai filmek zömében ez a férfiideál. Emiatt többször lecsatlakoztam a filmről. Vártam volna valami retorziót, mélységet ezzel kapcsolatban, de nem, megint ugyanaz van: a magányos hős, aki valódi erőfeszítés nélkül megnyer mindent, övé lesz minden, mert ennyire macsó. Ez egy káros üzenet, semmi több.
1. Többször is izgultam a filmen, lenyűgözött a versenyek látványa, pedig semmit nem tudok sem a Forma-1-ről, sem az autókról. Technikai szempontból bravúrosan teljesít a film, nagyon izgalmas volt laikusként betekinteni ebbe a világba. 2. Brad Pitt karakterét viszont rettentő károsnak tartom, és nagyon zavart, hogy megint idealizálva van az önsorsrontás. Az önfejű, önző, magányos farkas f*szk*lapság nagyon menő, látványos karaktertípus, de nagyon mérgezi a fejeket, hogy az amerikai filmek zömében ez a férfiideál. Emiatt többször lecsatlakoztam a filmről. Vártam volna valami retorziót, mélységet ezzel kapcsolatban, de nem, megint ugyanaz van: a magányos hős, aki valódi erőfeszítés nélkül megnyer mindent, övé lesz minden, mert ennyire macsó. Ez egy káros üzenet, semmi több.