Közösség

Vélemény:

76 Jó szerencse

(2025)

Érdemes megnézni

Robi89   2025.11.23 07:15
0

A jó szerencse számomra egy kellemes meglepetésfilm lett. Nem tudtam, hogy jön, nem tudtam, hogy mi, igazából Keanu Reeves miatt ültem be rá, de Seth Rogen is meglepetést okozott ezzel az alakításával. Gabriel az angyal, aki segíteni akar, de elbaltázza és inkább árt, aztán ő is megszívja és élheti az emberek nehézségekkel teli életét. Azért az tetszett, amikor a gazdag csávó pénzt akar szerezni és nagy lendülettel odamegy a cégéhez, hogy ő mindent tud, aztán kidobják, hogy biztos valami hacker, aki hozzájutott a céges dokumentumokhoz. Nagy koppanás, hogy nem megy minden csak úgy. Mondhatjuk, hogy ahhoz jó szerencse is kell, hogy az ember vihesse valamire. Szomorú, de valós képet nyújt a mai világról, legfőbb mondanivalója, hogy a gazdagok azért egyre gazdagabbak, mert a szegények egyre szegényebbek és eljön egy olyan pont, amikor már akkora különbség alakul ki, hogy már nem lesz kiről lehúzni a bőrt. Nevetünk azon, amikor a szegény srácnak megmutatja Gabriel, hogy milyen élete lesz és kiakad, hogy ezért kellene élnie? De valójában elég keserű valóság ez. Jó film volt, érdemes megnézni, mert van mondanivalója.