Közösség

Vélemény:

60 Kamuprofil

(2023)

Kedvenc sorozatom

Vivi   2025.01.29 21:07
1

Nagyon imádom ezt a sorozatot, nemrégiben jött ki a második évad, de az első évadot is négyszer végignéztem már. Izgalmas történet, szexi, szép nők, jó pasik. A meleg vonal számomra nem zavaró. Nagyon tetszik, hogy a film bemutatja, hogy milyen nehéz megszabadulni egy toxikus embertől. Camila exe egy valóban valós karaktert mutat be, egy olyan férfit, aki a valós világban nagyon sok nőnek problémát okoz. Én a filmben még hagytam volna tovább szerepelni, még lehetett volna használni a karaktert. Camilában tetszik, hogy bevallja a valós munkáját, és megható az a rész, amikor Miguel reakciója nem az, amire az ember számít, hogy visszataszítónak érzi, hogy táncol, hanem büszkeség tölti el, és szerencsésnek érzi magát. Igaz, neki is ott lett volna a lehetőség, hogy bevallja, hogy ő valóban nem az a férfi, akit Camila hisz, de hát ugye akkor nem lett volna izgalom. Camila, amikor utánautazik és kiderül, akit hitt férfi, valóban egy másik férfi személyazonosságát használja, kideríti, hol lakik, majd megpillantja a férfit a családjával, majd zseniálisan melléköltözik. Szuper húzás, és beindulnak az események. Maga a sorozat gyorsan halad, pörgős. Mindenkinek ajánlom.