Közösség

Vélemény:

48 Képzeletbeli

(2024)

Elképzelni is nehéz

kabel   2024.05.20 17:00
0

Az Imaginary lényege, hogy a zsáner minél több kliséjét belepasszírozunk egy filmbe, majd elfelejtünk használható horrorelemeket beletenni. Mindezt borzasztó, borzasztó színészekkel láthatjuk, akik totál hiteltelen és antipatikus karaktereket alakítanak. A legnagyobb gond, hogy egy csomó izgalmas dolog el volt rejtve a sztoriban, amiket mintha mindig pont a legidiótább irányba vitte volna a rendező. Tényleg akad pár eredeti alapkoncepció, ez volt az egyetlen ok, hogy végigszenvedtem ezt, de kérlek, kedves olvasó, te ne tedd ezt magaddal. Nincs itt semmi, ami megér bármennyi percet. A horrorelem talán a leggyengébb, olyannyira, hogy szinte nincs is ilyen a filmben az első jeleneten kívül. Csak vártam és vártam, hogy hogy tudnak majd mindenféle gyermeki fantáziát ijesztővé tenni, de nem igazán történik ilyesmi, és amikor végre látunk egy ijesztő macit, azt teljes alakosan, full világítással látjuk, hogy a horror legapróbb szikrája se jelenjen meg bennünk. Ha már itt tartunk, a film hátterében néha felbukkan egy random árnyfigura, ami aztán nem vezet sehova, nem tudom, mire gondoltak a készítők ott.