Közösség

Vélemény:

64 Jurassic World: Újjászületés

(2025)

Jurassic World: Újjászületés

Vivi   2025.07.03 09:15
4

A Jurassic World Újjászületés számomra nemcsak egy látványos és fordulatos kalandfilm volt, hanem meglepően emberi is. Nagyon tetszett a kislány és a kis dínó kapcsolata, akit Doloresznek nevezett el. :) Nagyon tetszett, hogy a film bemutatja a kettőjük között lévő bizalmat. A dínó nemcsak állatként viselkedik, hanem érzékenyen reagál a kislány érzéseire. Ez a kis dinó, akit a kislány magával visz, egyszerűen cuki, aranyos és okos volt, és sokat tett hozzá a történet érzelmi részéhez. A filmről kifelé menet nagyon sok embert hallottam első reakcióként a kis dínóról beszélni. A film tempója jólesően pörgős, de hagy időt a feszültség építésére is. A zenék és a hanghatások pedig olyan hangulatot teremtettek, hogy néha már tényleg úgy éreztem, hogy ott vagyok a dínók között, a dzsungelben. Összességében a Jurassic World Újjászületés számomra több volt egy látványos nyári filmnél. Ez egy modern, izgalmas kaland, amely újragondolja a klasszikus alapokat, miközben tisztelettel bánik a régi rajongókkal is.