Közösség

Vélemény:

53 Jurassic World: Újjászületés

(2025)

Jurassic World: Újjászületés

Kittikee   2025.07.05 22:35
3

Ez közel s távol sem ütötte meg azt a mércét, amit az összes többi rész együttvéve... Számomra nagyon lapos, már-már inkább unalmas, több filmből összetákolt, "természetfilm" jellege volt. És a végén egy erős huszárvágással még inkább gallyra is vágott az a nagyon vicces Xenomorph forma az Alienből, és ezzel le is főtt az a bizonyos kávé. Nem értem, miért nem tudják letenni végérvényesen ama lantot a készítők... Kérdem én, miért kell felesleges bőröket még lehúzni egy olyan jól befejezett(nek hitt) dínós sorinak, amit bármikor újranéz az ember, de ez... Hát ezt soha többé meg nem nézem, az fix! Engem nagyon idegesített ez a család is a filmben, rohadt zavaró "tényezők" voltak számomra. A dínók épphogy csak nyomokban voltak fellelhetők, és általuk a folyamatos izgalmi szint is elmaradt. Természetesen ezt a részt, gondolom, csak én érzem ennyire elfuseráltnak és tök feleslegesnek(?). Amúgy már a Dominion sem volt egy nagy durranás, azt is csak egyszer néztem meg, mert az a rész a legelső rész újragondolásának felelt meg... Szerintem. Ami tetszett, a kis dínó. Én is hazahoztam volna. A zene alap és kötelező. A látvány már nem az a szint.