Közösség

Vélemény:

85 Toy Story 5

(2026)

Toy Story 5

Amira   2026.06.22 20:39
0

A Toy Story 5 számomra igazi öröm volt. Már az első percekben olyan érzésem volt, mintha régi barátokkal találkoznék újra. Woody, Buzz, Jessie és a többiek ugyanúgy szerethetők, mint régen, és nagyon jó volt látni, hogy még ennyi év után is képesek mosolyt csalni az ember arcára. A film tele van aranyos pillanatokkal, vicces jelenetekkel és olyan kedves apróságokkal, amik miatt végig jókedvűen néztem. Külön tetszett, hogy a történet nemcsak szórakoztat, hanem finoman emlékeztet arra is, milyen különleges a fantázia és a közös játék. A látvány egyszerűen gyönyörű, minden jelenet színes, élettel teli és tele van apró részletekkel. Az új karakterek is nagyon jól sikerültek, gyorsan a történet részévé váltak, miközben a régi kedvencek sem szorultak háttérbe. Nekem ez a film igazi szívmelengető élmény volt. Egyszerre nosztalgikus, vidám és megható, pont olyan, amilyennek egy Toy Story-filmet elképzelek. Mosolyogva álltam fel a film végén, és csak azt éreztem, hogy ezeknek a játékoknak a kalandjait bármikor szívesen nézném tovább. Szerintem egy igazán szerethető folytatás lett, ami újra megmutatta, miért lett ennyire különleges ez a filmsorozat.