Közösség

Vélemény:

76 Predator: Halálbolygó

(2025)

A Predátor, akit megszerettem

Vivi   2025.11.11 08:43
0

Predátor: Halálbolygó szerintem nagyon jó lett, és végre valami újat hozott a sorozatba. Nem csak arról szól, hogy emberek harcolnak a szörnyekkel, hanem van benne igazi történet és érzelem is. A fiatal predátor, akit kizártak a klánjából, és az android lány, Thia, különös párost alkotnak. Tetszett, hogy nem csak harcolnak, hanem egymásra is hatnak, mintha két magányos lény végre társra találna. Elle Fanning remekül játszott, egyszerre volt törékeny és erős, és elhittem neki, hogy több, mint egy gép. A látvány nagyon szép, a bolygó pusztasága ijesztő és gyönyörű egyszerre. A harcjelenetek izgalmasak, de nem túlzásba vitt akciók, mindig volt mögöttük valami értelem. Az is tetszett, hogy a film nem magyaráz el mindent, hanem hagyja, hogy a néző maga rakja össze a történetet. Van, ahol kicsit lassabb a tempó, de engem ez nem zavart, mert így jobban át lehetett érezni a hangulatot. Összességében a Halálbolygó egy izgalmas, látványos és meglepően emberi film lett. Jó látni, hogy a Predátor-világ még mindig tud újat mutatni.