Közösség

Vélemény:

69 Végső állomás – Vérvonalak

(2025)

Végső állomás – Vérvonalak

Vivi   2025.06.10 13:48
5

Látom, nagyon lepontozták a filmet. Ha olyan tekintetben nézzük, hogy horror a műfaja, nálam is elég alacsony pontot érne el. Sokkal, de sokkal több horrorjelenetet vártam, de most ez egy kulturált horrorfilmre sikeredett. Mondjuk nézőpont kérdése, lehet, ez már valakinek sok, nekem kevés volt. Jól meg volt írva a történet, összefüggések tekintetében nem hagyott kétséget az emberben. Vizualitás terén is elégedett voltam. A bemutató alapján a Without You számmal már megnyert, szeretem, ha szerepel egy általam kedvelt szám egy jó filmben, magával ragad. Nagyon vártam azt a részt, és nem csalódtam, izgi volt, és mondanám, hogy viccesen romantikus is. :) A haláleseteket illetően volt, ami számomra kissé vicces volt, vagy kicsit idegesítő. Vártam izgatottan, hogy mi lesz már, gyerünk már. Kedvenc részem a kórházas rész volt. Egyszerre volt vicces, izgalmas, idegesítő, hogy Erik, aki ugye megúszta a tetováló szalonban egy fordulat miatt a halált, most vajon meghal-e, hisz játszadozik a sorssal, és párbajra hívja a halált. Vajon most meg fog halni, vagy nem!? Meghal, vagy sem, azt most nem árulom el. Nekem ez a rész tetszett a legjobban. Maradt bennem valamilyen hiányérzet. Túl sokat vártunk erre a filmre, és valami hiányzott belőle.