Amikor mondták az ismerősök, hogy melyik filmet várják a legjobban decemberben, akkor nem a cím alapján azonosították, hanem a „maricsos”. Mint később kiderült, hogy Marics Peti színésznek is megállja a helyét.
A sztori számomra kissé hasonlított Az utolsó szerelmes levélre, amely bár nem volt ennyire vidám hangulatú, mint a legújabb magyar filmünk, amiben egyszerre látjuk a többnyire musical műfajt, de romantikus vígjáték és dráma is egyben. A retró hangulatért plusz pont, lehet nevetni, de egyedül a magyar vonatokhoz nem kellet hozzányúlni. Tetszett a színészi alakítás, a Demjén-dalok. Nem megyek el szó nélkül a cameo mellett sem.
Első ránézésre, amikor megjelenik a jelenben Eszter (Törőcsik Franciska), akkor majdnem mondtam, hogy 30 év alatt nem változott semmit, a haját leszámítva, nem sokkal később ezt visszavontam. Remek sminkes munka volt emögött, ahogyan Ember Márk karakterénél is, ott a hangon kellett volna változtatni kicsit, mert túl fiatalos volt a megjelenéséhez képest.
8,5/10.
Köszönöm a jegyet a Lurdy Mozinak és a Mafab csapatának.
Amikor mondták az ismerősök, hogy melyik filmet várják a legjobban decemberben, akkor nem a cím alapján azonosították, hanem a „maricsos”. Mint később kiderült, hogy Marics Peti színésznek is megállja a helyét. A sztori számomra kissé hasonlított Az utolsó szerelmes levélre, amely bár nem volt ennyire vidám hangulatú, mint a legújabb magyar filmünk, amiben egyszerre látjuk a többnyire musical műfajt, de romantikus vígjáték és dráma is egyben. A retró hangulatért plusz pont, lehet nevetni, de egyedül a magyar vonatokhoz nem kellet hozzányúlni. Tetszett a színészi alakítás, a Demjén-dalok. Nem megyek el szó nélkül a cameo mellett sem. Első ránézésre, amikor megjelenik a jelenben Eszter (Törőcsik Franciska), akkor majdnem mondtam, hogy 30 év alatt nem változott semmit, a haját leszámítva, nem sokkal később ezt visszavontam. Remek sminkes munka volt emögött, ahogyan Ember Márk karakterénél is, ott a hangon kellett volna változtatni kicsit, mert túl fiatalos volt a megjelenéséhez képest.
8,5/10. Köszönöm a jegyet a Lurdy Mozinak és a Mafab csapatának.