Közösség

Vélemény:

62 Anora

(2024)

Ez a milliomos kicsit sem a gazdag herceg fehér lovon

Br623   2025.03.04 21:16
0

Többen írták, hogy modern Pritty Woman, de én nem értek egyet ezzel. Ott egymásba szeret a két főszereplő, itt kicsit sincs ez így. Ez egy annál sokkal realistább, nem happy endes álomsztori. Ani egy prosti, aki megtetszik egy orosz milliomospalántának. A srác fizet neki, hogy a barátnője legyen, és akkor szexeljen vele, amikor csak kedve támad hozzá. És tiniként szinte folyamatosan kedve támad, tele van ez a rész kettejük meztelen jeleneteivel. De ezek kicsit sem erotikus jelenetek. A srác voltaképp csak eszköznek használja a lányt, aki kicsit sem élvezi a dolgot, csak várja, hogy vége legyen. Azt csinálják, amit ő akar, isznak, buliznak, drogoznak. Megkéri Ani kezét, aki igent mond neki. Aztán megjelennek az orosz "gengszterek", akik érvényteleníteni akarják a házasságot. Ezen a ponton válik izgalmassá a történet. Ani ügyesen védi magát, majdhogynem elbánik a kétbalkezes nehézfiúkkal. Majd keresni kezdik Ivánt, aki annyira benyomja magát, hogy szinte menni se bír. Megjelennek a szülők, akik tönkreteszik a bulit. Iván megbánja bűneit anyucinak, és kiderül, hogy ez is csak egy móka volt a részéről, hogy felhúzza őket. De itt még nem fúj ki teljesen a történet, mert Ani és az egyik fogva tartója közti feszültség a tetőfokára hág, majd láthatjuk, hogy ez az erős nő is elgyengül. Meglepődtem, hogy Mikey Madison Oscar-díjat kapott ezért a szerepért, nem vagyok biztos benne, hogy én neki adtam volna az arany szobrocskát, de az tény, hogy az általa alakított Ani nem semmi csaj.