Ha egyszer ténylegesen bevált módszer lesz az ilyesfajta társrobot, na akkor ezerrel fogják vásárolni azon személyek (még ha el is kell adják a lelküket az ördögnek, de inkább a nem létező házukat is, azaz a gatyájuk is rámegy), akik rohadt nagy kisebbségi komplexusban szenvednek, beteges szexuális perverzióval, nárcisztikus, irányító személyiséggel, és még sorolhatnánk a nagy társadalmi problémákat, melyekkel rendelkezik az emberiség kisebb-nagyobb rétege. Inkább meg kéne tanulni embernek maradni, emberként érezni, viselkedni, és soha, de soha nem lenne ilyesfajta dolgokra szüksége senkinek se. Na de hát egyre durvább világot élünk, és ez csak még durvább lesz... Ami a filmet illeti, szerintem szuper kis alkotás lett, csavaros, fondorlatos, amolyan sci-fi thriller, végig lekötötte a figyelmem.
A színészi játékok is nagyon rendben voltak. Csak azért 4 csillag, mert itt-ott kissé butácska, végig nem gondolt ötletek csúsztak el a banánhéjon, főleg a legvégén (egy robot nekem nehogy már megmondja, mit csináljak).
Ha egyszer ténylegesen bevált módszer lesz az ilyesfajta társrobot, na akkor ezerrel fogják vásárolni azon személyek (még ha el is kell adják a lelküket az ördögnek, de inkább a nem létező házukat is, azaz a gatyájuk is rámegy), akik rohadt nagy kisebbségi komplexusban szenvednek, beteges szexuális perverzióval, nárcisztikus, irányító személyiséggel, és még sorolhatnánk a nagy társadalmi problémákat, melyekkel rendelkezik az emberiség kisebb-nagyobb rétege. Inkább meg kéne tanulni embernek maradni, emberként érezni, viselkedni, és soha, de soha nem lenne ilyesfajta dolgokra szüksége senkinek se. Na de hát egyre durvább világot élünk, és ez csak még durvább lesz... Ami a filmet illeti, szerintem szuper kis alkotás lett, csavaros, fondorlatos, amolyan sci-fi thriller, végig lekötötte a figyelmem. A színészi játékok is nagyon rendben voltak. Csak azért 4 csillag, mert itt-ott kissé butácska, végig nem gondolt ötletek csúsztak el a banánhéjon, főleg a legvégén (egy robot nekem nehogy már megmondja, mit csináljak).